جدیدترین اخبار :
  • دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی با رهبر انقلاب
  • اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
  • پای تاجیکستان به چابهار و کریدور شمال-جنوب باز می‌شود
  • مقایسه عملکرد شاخص‌های ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۳ با مدت مشابه در سال ۱۴۰۲
  • مکران کجاست؟

مناطق آزاد به گردشگران 20 میلیون تومان تسهیلات می دهند

گردشگری | تاریخ خبر : 97/05/07 | تعداد بازید :3374
مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به اینکه ایران کشوری گسترده با تنوع زیست محیطی و فرهنگ و اثار متنوع تاریخی است گفت: کشورمان همواره مقصد گردشگران خارجی بوده هرچند ممکن است تحت تاثیر عواملی دچار نوسان شده اما از اذهان گردشگری بین المللی هیچگاه خارج نشده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از فرینا، مرتضی بانک در مراسم امضاء تفاهم نامه با بانک قرض الحسنه مهر ایران با بیان اینکه در شرایط کنونی اقتصاد، گردشگری عمومی،گردشگری مذهبی، گردشگری سلامت و انواع دیگر آن دارای ظرفیت بالایی است که باید آن را فعال کنیم تصریح کرد: در حال حاضر در حوزه خدمات، هتلداری و ارتباطات بین المللی ضعف های داریم که بخشی از آن متاثر از محدودیت هایی است که در کشورهای دیگر اعمال می شود، اما مهم ترین مسئله فرهنگ پذیرش گردشگری است که باید با توسعه زیرساخت ها، ارتباطات بین المللی، آموزش و... ارتقا داد، زیرا در سال گذشته 9 میلیون گردشگر ایرانی که از میان آن 4 میلیون زائر از کشور خارج شده اند که نشان دهنده نیاز اجتماعی است، اما متعجبم چرا بخش خصوصی به این ظرفیت بزرگ اقتصادی ورود نمی کند.
وی افزود: در این شرایط اقتصادی با ارائه خدمات بهتر و ایجاد رضایت برای گردشگران داخلی، تقویت تولید ملی را دنبال کنیم. صنعت گردشگری در کشور هم اکنون در بخش خدمات، سرویس ها، ارتباطات بین المللی و تبلیغات ضعف هایی دارد که متولیان امر می بایست توجه بیشتری به این صنعت داشته باشند.
مشاور رییس جمهور ادامه داد: باید فرهنگ پذیرش گردشگر به اشکال مختلف در کشور نهادینه شود. فرهنگ پذیرش توریسم خدمتی است که گردشگر از ما می خواهد و نه آن چیزی که ما فکر می کنیم. باید توجه داشته باشیم که گردشگر چه چیزی می خواهد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به اینکه توجه به ظرفیت های بخش خصوصی در صنعت گردشگری لازمه رشد و توسعه این صنعت در کشور است گفت: با استفاده از آموزش های مختلف و استفاده از آژانس های گردشگری و خدمات بخش خصوصی باید تلاش کنیم تا صنعت گردشگری را در کشور ارتقا دهیم. امروزه همگان بر اهمیت این صنعت در دنیا واقفند و برنامه های بسیاری را برای توسعه این صنعت به کار برده اند که این موضوع در کشور نیز باید پیاده سازی شود. کشور باید شرایطی را فراهم کند تا از منظر قانون؛ ارائه خدمات به گردشگر بصورت یک زنجیره کامل انجام شده و تلاش شود در حوزه گردشگری با حمایت های قانونی از سوی متولیان، گردشگر احساس شادی و راحتی کند.
وی تاکید کرد: ایجاد نشاط اجتماعی باعث توسعه فرهنگی و اجتماعی در کشور می شود و گردشگری نقش مهم و موثری در این نشاط اجتماعی ایفا می کند.
تفاهم نامه همکاری میان دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و بانک قرض الحسنه مهر ایران با هدف افزایش قدرت خرید از طریق اعطای تسهیلات قرض الحسنه و عرضه کارتهای بانکی با قابلیت های خاص، به امضا رسید.
به گزارش فرینا، در این تفاهم نامه که با هدف توسعه گردشگری و حمایت از تولیدات داخلی، پیش از ظهر امروز به امضای مرتضی بانک مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و مرتضی اکبری مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران رسید، مقرر شد این بانک با هدف حمایت از کالای داخلی و توجه ویژه به موضوع رونق صنعت گردشگری در مناطق آزاد، تسهیلاتی با کارمزد 4 درصد به متقاضیان اعطا کند.
این تسهیلات به گونه ای طراحی شده که صرفا برای هزینه‌های سفر قابل استفاده باشد و متقاضیان استفاده از این خدمات و تسهیلات بانکی، از سوی شرکتهای مجری و همکاری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به شعب بانک معرفی می شوند.
در این طرح، تسهیلات ۴ درصدی تا سقف حداکثر بیست میلیون تومان به تسهیلات گیرندگان تعلق می گیرد تا در مناطق آزاد هفت گانه کشور، بتوانند از آن برای خرید بلیت هواپیما و قطار، رزرو هتل، خرید از بازار و انواع تفریحات و گردشگری استفاده کنند.
در مرحله نخست، این طرح شامل کارمندان دولت و کارگران است و در مرحله بعد صاحبان مشاغل و اصناف را در بر می گیرد.
در مدت سه سال اجرای این تفاهم نامه که قابل تمدید خواهد بود، بانک قرض الحسنه مهر ایران کارتهای بانکی با قابلیت خرید از فروشگاه‌ها و مراکز خرید مشخص شده در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را برای متقاضیان صادر خواهد کرد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل